Norheim består av 42 innholdsrike og praktiske boliger med god standard både utvendig og innvendig.

Med unike solforhold, flott utsikt mot Kvaløya og Tromsøya fineste friluftsområder i bakkant blir Norheim et nabolag du ikke har sett maken til.

Familiens nye hjem sørvest på Tromsøya

Et sted å vokse opp

Gjennomtenkte moderne hus som løser hverdagsutfordringer, et lunt tun der barn og voksne i nabolaget samles i felles lek, en trygg skolevei for små føtter, en planlagt barnehage på området, og ikke minst opparbeidete løyper og stier vegg i vegg som strekker seg milevis og lokker med opplevelser langt utover iPaden.

På Norheim planlegger vi for at hele familien har det bra. Fra hverdagslogisktikken innenfor husets fire vegger og sene sommerkvelder på verandaen til fysiske utfoldelser i nærområdet. Et sted der skillet mellom hus og omgivelser viskes bort, som ikke begrenses av logistikk eller bekymringer. Alt som betyr noe gjennomtenkt – fra dere våkner om morgen til sola går ned bak fjellene i vest.

Vår visjon

Kjernen av vår visjon er å skape et sted der alle kan vokse. Et sted å utfolde seg sammen. Et sted man virkelig kan kalle Barndomshjemmet.

Se bildegalleri

Litt på landet, litt i byen

Norheim ligger sentralt på Sør-Tromsøya, bare en halvtimes gange fra sentrum etter en hyggelig kveld på byen. Fjæra finner du rett nedfor veien, og søndagsåpen nærbutikk og treningssenter er like i nabolaget. Bak-Olsen lokker med skitrekk og skilek for de minste om vinteren og milevis med opplyste treningsløyper året rundt.

Mellom Norheim og Elverhøy finner du en eventyrskog med koselige bortgjemte leirplasser skapt for bålkos og varm kakao på termos. Når sola frister syklene ut av carporten er Telegrafbukta bare 10 minutter unna i sør. I nord strekker Holt seg med sine store landlige grøntområder og duften av høysommer. Fortsetter du turen videre nordover på sykkel er du på Jekta med sitt rikelige utvalg butikker og tjenester.

I hele området mellom Norheim, Prestvannet, Røstbakken og ned til Bjerkaker slynger det seg et nettverk av små koselige veier mellom eldre og nyere bebyggelse. Et yndet sted for rolige spaserturer og jakten på klassevenner som leker i gatene. Et trygt og rolig område der trafikk, spennende opplevelser og nye bekjentskaper lokker deg ut av godstolen en søndag formiddag.

Byggetrinn 1: Tunet

Tunet består av til sammen 42 boliger.

Alle boligene vil ha nærhet og tilhørighet til et stort grøntområde i senter av bebyggelsen. Her kan du trygt slippe ungene ut allerede fra de er ganske små uten bekymringer for trafikk og andre farer. Du kan få full oversikt over alt som skjer på tunet, og ungene beveger seg fritt inn og ut via verandadøra på bakkeplan. Ta med deg kaffekoppen og slå av en prat med nabofamilien mens ungene tumbler på gressbakken eller bygger snømenn.

Når roen har senket seg i huset, er tunet et hyggelig sted for nabolaget å samles rundt ildstedet med babycallen innen god rekkevidde. Å ha foreldre med barn på samme skoletrinn eller i barnehagen som nærmeste nabo skaper en unik følelse av fellesskap og trygghet både for store og små. Et sted å hjelpe og få hjelp. Et startpunkt for felles turer og opplevelser. En liten verden i verden, der fellesskapet i hverdagens gleder og utfordringer skaper grobunn for vennskap livet ut.

Se oversiktsfilm

5

Det tar deg 5 minutter å gå til Baker Olsen

4

Det tar deg fire minutter å gå til nærmeste matbutikk

5

Det tar deg 9 minutter å kjøre til Jekta Storsenter

Hva mer finner du i nærheten av Norheim?

Les mer om nabolaget

Meld din interesse for mer informasjon

Se personvernerklæring

Kontakt

Ingvild Bratterud
Selger
Mobil: 469 60 555
Send e-post

Benedicte Hansen
Selger
Mobil: 976 88 085
Send e-post