– Den beste tida er den vi deler

Husene på Norheim gir et vell av muligheter. Alle er tegnet for livslang utfoldelse i fellesskap og pusterom til å senke skuldrene.

Husene på Norheim gir et vell av muligheter. Alle er tegnet for livslang utfoldelse i fellesskap og pusterom til å senke skuldrene. Boligen vi velger sier mye om hvilket liv vi vil skape for oss selv og familien. Det er på mange måter et verdivalg som balanserer alt vi mener er viktig – under samme tak. Derfor er valget av hus en av de viktigste investeringene vi gjør for livet fremover. Å forene behov, drømmer og verdier er en krevende øvelse. Arkitektene gikk derfor mange runder før de kom frem til planløsninger de er trygge på vil skape gode rom for hele familien. – Vi har etterstrebet å finne en god balanse mellom den arkitektoniske utformingen og funksjonaliteten, privatlivet og fellesskap til boligen. Derfor har vi tegnet hus som gir et vell av muligheter på Norheim, forteller arkitekt Kjeld Nash i AT Plan og Arkitektur.

3D illustrasjon av kjedet enebolig

Frihet til å velge det viktige

Husene har planløsninger som gir stor valgfrihet. En av boligtypene har mulighet for inntil fem soverom, noe man sjelden ser i bynære boligprosjekter. Det er også tegnet forskjellige varianter med flere innesoner.

– Åpen planløsning mellom stue og kjøkken er både praktisk og sosialt. Noen ønsker likevel å ha muligheten til å trekke seg tilbake uten å stenge døra. Derfor finnes det løsninger med mulighet for separate oppholdssoner. Enkelte planløsninger har også soverom i begge etasjer, med stort foreldresoverom og eget bad i andreetasjen, forklarer Nash.

Norheim består av både frittstående eneboliger og rekkehus i forskjellige størrelser og planløsninger, alt etter smak og behov.

Se bildegalleri

Lyst og luftig

Felles for alle husene er luftige stuer med ildsted, store vindusflater og god høyde under taket. I noen boliger vil stua ruve mer enn fire meter fra gulv til tak.

Boligene ligger i et svært attraktivt område vest på Tromsøya. Terrenget er vestvendt og lett skrånende. De fleste boligene vil få Kvaløyas mektige fjellkjede som levende maleri i stua. Området mot nord er grønt og åpent, ideelt for å nyte midtnattsola fra verandaen.

– Alle husene har veranda på to sider med overbygg, og gode skjermede private uterom. I Tromsø er det viktig å kunne nyte godværsdagene sammen. Den beste tida er jo den vi deler, avslutter arkitekt Kjeld Nash.

3D-illustrasjon fra kjedet enebolig

Meld din interesse for mer informasjon

Se personvernerklæring

Kontakt

Ingvild Bratterud
Selger
Mobil: 469 60 555
Send e-post

Benedicte Hansen
Selger
Mobil: 976 88 085
Send e-post