Norheim Terrasse består av 80 lyse leiligheter med gjennomgående god standard, fra ca. 35 – 150 kvm.

Meld interesse

Med unike solforhold, flott utsikt mot Kvaløya og Tromsøya fineste friluftsområder i bakkant blir Norheim et nabolag du ikke har sett maken til.

Snart er det din tur

Snart er det din tur. Og er du rask kan det bli på Norheim Terrasse i 2023.

Har du tenkt på hva du vil gjøre om tre år – når ungene blir større eller finner veien ut av redet? På alt du skal bruke tida til? Din tid. Som du har brukt på kjøring og klesvask og rydding. På alle drømmene du har liggende i tørkeskapet.

Snart er det din tur til bare å være deg. Til å bo et sted der du eller dere kan samle drømmene rundt dere, og gripe dem når lysten er der. Nesten på impuls. Morraturen som starter i marka rett bak, late dager på verandaen med sola over vestvendte fjell, ettermiddag i kajakken eller seine kveldstimer med gode venner.

Norheim Terrasse er et sted å være. Ikke gjøre. Ikke måtte. Bare være. Et sted å bruke tida slik du ønsker å bruke den. I fredelige og luftige omgivelser. Moderne. Stilig. Med armslag inne og ute. Og kort vei til det meste. Nærbutikk og treningssenter. Og aller mest Bak-Olsen og starten av Tromsømarka.

Å bo på Sør-Tromsøya

Kanskje bor du her allerede og ønsker deg noe helt nytt, mer praktisk og topp moderne. I så fall skal du slippe å lese videre. For da vet du allerede hvorfor du aldri kan flytte fra Sør-Tromsøya. Men har du aldri opplevd å bo her, har du virkelig noe godt i vente.

Vi tør påstå at Sør-Tromsøya er ett av de flotteste områdene i hele Tromsø. Hit kommer våren tidligere. Her er det mildt, grønt og et variert landskap. Her er naturen tett innpå byen. Sentralt og samtidig litt landlig. Store skoger med flotte opparbeidete stier – som Folkeparken mellom Telegrafbukta og Sorgenfri, Bak-Olsen med grillplasser og grillstue, og Bymarka som starter rett bak Norheim Terrasse. Snør på deg joggeskoene eller spenn på skiene ved inngangsdøra. Her får du alenetid så det holder. Sør-Tromsøya er et stille og fredelig område med småveier som slynger mellom eneboliger for rolige søndagsturer. Her bor unge og eldre om hverandre med skole, nærbutikk og treningssenter rett ved. En nydelig fjære å utforske strekker seg langs hele vestsiden og bort til Telegrafbukta – Tromsøs perle. Hit kan du rusle hjemmefra, alene eller med hele familien, og tumle rundt på gresset, legge ut håndduken i sola og ta deg et bad hvis du er hærig. Drømmer du om en skikkelig lang sykkeltur, strekker gang og sykkelveien seg helt fra Sydspissen, over brua og sørover Kvaløya til Håkøya. Så la bilen stå og børst støvet av sykkelen og turskoene. Snart er det din tur.

Spis ute så ofte du vil

Norheim Terrasse ligger midt i ett av Tromsøs mest naturskjønne områder. Leilighetene er skapt for å koble deg til omgivelsene. Vi vil at du skal nyte naturen i dype drag – selv med tøflene på. Derfor er leilighetene utformet for å viske bort skillelinjene mellom inne og ute.

Alle leilighetene har balkonger i forlengelsen av stua – med store åpninger og vindusflater. Mange av leilighetene har innglassete balkonger slik at du kan være ute og inne året rundt. Enkelte leiligheter har til og med et eget innglasset uterom på terrassen – et unikt samlingspunkt omsluttet av døgnets eventyrlige kontraster og årstidenes fargespill.

Så ta på deg tøflene og dekk langbordet i det fri. Eller sett på en varmelampe og kos deg med et ullteppe og litt kveldsmat i den klare høstlufta. Finnes det noe mer befriende og smakfullt enn å spise i det fri – så ofte du vil?

Se vår boligvelger

Svanemerkede leiligheter

En svanemerket bolig er energieffektiv og har lav klimapåvirkning. Boligen er bygget med materialer som inneholder så lite miljø og helseskadelige stoffer som mulig, den har også et godt innemiljø som gjør den sunn å bo i. En svanemerket bolig holder høy kvalitet, og har en gjennomtenkt drifts- og vedlikeholdsplan som gjør det enkelt å sørge for at boligen forblir energieffektiv. Alt dette gjør at den beholder det gode innemiljøet i lang tid.

Alle leilighetene i Norheim Terrasse vil ha gjennomgående gode og bærekraftige kvaliteter.

Se oversiktsfilm

5

Det tar deg fem minutter å gå til Baker Olsen

4

Det tar deg fire minutter å gå til nærmeste matbutikk

5

Det tar deg fem minutter å kjøre til Jekta Storsenter

Hva mer finner du i nærheten av Norheim?

Les mer om nabolaget

Meld din interesse for mer informasjon

Kontakt

Anders Karlstrøm
Eiendomsmegler / Partner
Mobil: 995 01 466
Send e-post

Robin Cornelius Lund
Eiendomsmegler / Partner
Mobil: 974 35 860
Send e-post