– Den beste tida er den vi deler

Norheim Terrasse har et elegant arkitektonisk uttrykk, med tydelige koblinger til naturen rundt.

– Leilighetene har Bak-Olsen, Bymarka og Holt som nærmeste nabo, og er omgitt av skog, eng og dyrket mark. Derfor har vi gitt bygget et uttrykk som henter opp det vakre og frodige i landskapet, og samtidig elementer som gir byggene kontrast og egenkarakter, forteller arkitekt Kjeld Nash i AT Plan & Arkitektur AS.

Illustrasjon, avvik vil forekomme

Luftig og jordnært

Norheim Terrasse har form som to terrasserte bygg koblet sammen av et lavere tverrgående bygg med boder og innendørs sykkelparkering. Leilighetsbyggene åpner seg mot Sandnessundet og fjellene på Kvaløya i vest. Dette sikrer rikelig utsikt og sollys i nesten alle leilighetene.

Terrenget skrår lett oppover mot Bak-Olsen. Byggene er utformet som trinn som følger landskapet, fasaden er kledd i en kombinasjon av tre og fasadeplater som reflekterer lyset. –

Nedre del av fasadene får et varmt uttrykk i trepanel som henter opp vegetasjonen og skogen rundt, og binder bygget til bakken. Øvre del er kledd i materialer som gjenspeiler lyset mot himmelen. Byggene blir dermed balansert mellom det jordnære og litt luftige, noen som gir Norheim Terrasse en egen identitet, forteller Nash.

Store uterom, stor valgfrihet

Siden byggene er utformet som terrasser, får frontleilighetene naturlige store verandaer. De største verandaene er på opptil 200 kvadratmeter og gir en helt unik mulighet til å innrede uterommet med forskjellige soner som vinterhage, sofagrupper og beplanting. Det er store skyvedører mellom stue og terrasse som skaper en åpen og luftig linje helt fra kjøkkenbenken og ut i det fri.

– På Norheim Terrasse kommer det 80 leiligheter med et stort spenn i størrelser og romløsninger; fra 38 til 150 kvadratmeter. Leilighetene har flotte kvaliteter uansett himmelretning, størrelse eller etasje. Vi tror alle vil finne en leilighet som passer behovene og drømmene, avslutter arkitekt Kjeld Nash.

Illustrasjon, avvik vil forekomme

Meld din interesse for mer informasjon

Kontakt

Katharina Kråkstad
Prosjektmegler // DnB Eiendom
Mobil: 988 98 753
Send e-post

Marita Solli Nilsen
Prosjektmegler // DnB Eiendom
Mobil: 406 05 008
Send e-post